Social media blogs
School for social media

OVER SCHOOL FOR SOCIAL MEDIA  

HEY, WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

School for Social Media helpt bedrijven en organisaties te ontdekken hoe ze sociale media het beste kunnen gebruiken. Met als resultaat meer zichtbaarheid en naamsbekendheid, meer verkeer naar je website, meer leads, meer omzet of meer goede kandidaten voor jouw bedrijf. 


Als je online marketing slim aanpakt dan kan elk bedrijf de concurrentie aangaan met andere bedrijven in jouw branche, ook de grote jongens! Wij helpen jou om de weg te vinden én op koers te blijven in de jungle die social media heet. Wij geloven er in dat iedereen met de juiste kennis en begeleiding echt resultaat kan halen uit social media. 


Hoe we dat doen? We volgen de ontwikkelingen binnen social media op de voet en schrijven daar uitgebreide artikelen over social media met praktische uitleg hoe je zaken oppakt. We houden jou op de hoogte van nieuws dat je nodig hebt om meer uit je social media inspanningen te halen.  


Maar we gaan een stap verder! Als je jouw kennis over een bepaald social media onderwerp echt wil verdiepen, dan kan je een online training of workshop volgen bij School for Social Media. In een eigen online omgeving volg je de trainingen en workshops, die zijn opgebouwd uit modules, wanneer en waar het jou uitkomt. 24 uur per dag, 7 dagen per week.  


Wij zijn experts uit de praktijk. Dagelijks zijn we zelf bezig om voor bedrijven uit heel veel branches, zowel B2C als B2B, online marketing succesvol in te zetten. Die kennis en praktijkervaring delen we graag met jou!  


Team School for Social media

ONS VERHAAL

Onze oprichter Lieneke de Wolf merkte de afgelopen jaren dat er veel vraag was naar praktische trainingen over Facebook, LinkedIn en Instagram. Binnen haar bedrijf Get a Grip worden veel fysieke incompany trainingen en groepstrainingen gegeven. Sinds maart 2020 vond er een omslag plaats: veel geplande fysieke trainingen op locatie konden vanwege de corona maatregelen niet doorgaan en werden omgezet naar online trainingen. De reacties waren enthousiast; niet alleen waren de deelnemers te spreken over het gemak van het online volgen van de trainingen (geen verplaatsingen en reistijd) maar ook de opnames van de trainingen maakten het makkelijk om nog eens terug te kijken. En de inhoud, daar bleven de deelnemers onverminderd enthousiast over, net als voor de corona crisis ;).


Natuurlijk is online trainen iets heel anders dan fysiek trainingen en workshops geven. We hebben veel geleerd en in alle gevallen onze trainingen en workshops aangepast aan de andere omstandigheden die er nu eenmaal zijn als je online een training volgt.

De filosofie van Lieneke is dat ze zoveel mogelijk bedrijven en organisaties wil helpen met echt resultaten halen met social media. En zij beseft maar al te goed dat deze hulp voor iedereen anders kan zijn. Met haar andere bedrijf, Get a Grip, wordt er voornamelijk samengewerkt met bedrijven die hun online marketing en social media (deels) willen uitbesteden. Maar ook bedrijven die het zelf willen doen kunnen profiteren van de kennis van experts uit de praktijk. Ook dat wil Lieneke mogelijk maken. Onafhankelijk van plaats en tijd. Om die reden is School for Social Media opgericht. Op dit platform willen we op een laagdrempelige manier kennis over social media beschikbaar maken voor iedereen die daar bedrijfsmatig mee bezig is.  

Lieneke de Wolf

OVER ONZE TRAININGEN

OVER ONS


Lieneke, Daphne, Carolien en Tim zorgen ervoor dat de School for Social Media up & running is en gevuld wordt met blogs en artikelen over social media die er toe doen. Maar er werken nog veel meer mensen en experts mee aan School for Social Media, in wisselende samenstelling! 

➞ MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTS!

Lieneke van School for Social Media

LIENEKE DE WOLF

Lieneke is oprichter en eigenaar van School for Social Media. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het ondernemers en bedrijven biedt. "Ik vind het ontzettend leuk om met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je nu je website, social media etc. in om jouw bedrijf zichtbaar te maken." 
Daphne van School for Social Media

DAPHNE VERHAGEN

Daphne is een echte social media enthousiast en weet écht alles over Instagram en adverteren op social media. Zij kan jou als geen ander helpen bij de branding van jouw business! "Een creatieve blik op jouw social media of het maken van prikkelende content... Ik ga altijd voor het complete plaatje; voor jou en voor je business." 


CAROLIEN CORNELISSENS

Carolien is graag op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen die spelen op het gebied van social media! Dit vertaalt ze graag in begrijpelijke taal en echte how to’s zodat ondernemers hier mee aan de slag kunnen.

Kelsey van School for Social Media

KELSEY | Contributor

Tim van School for Social Media

TIM| Contributor

Nikki

NIKKI | Contributor

SAMENWERKEN?

Interesse om samen te werken met School for Social Media?