TERUG NAAR ALLE BLOGS

Geef jouw aantal LinkedInbedrijfspagina volgers een boost met credits!
17 oktober 2020 
1 min. leestijd

Geef jouw aantal LinkedInbedrijfspagina volgers een boost met credits!

Je LinkedInbedrijfspagina laat zien wie jij bent. Dat wil je natuurlijk met zo veel mogelijk LinkedIn gebruikers delen. Daarom is het belangrijk dat jou LinkedInbedrijfspagina groeit in volgers!

Groeien in volgers door connecties

Een handige manier om te groeien in aantal volgers op jouw LinkedInbedrijfspagina is door het uitnodigen van connecties. Maar dit kan helaas niet zomaar. LinkedIn heeft hier een aantal regels aan gebonden om te voorkomen dat jij jouw connecties gaat spammen.


Regels voor maken van connecties

  • Het is toegestaan om per bedrijfspagina maar 100 connecties per maand uit te nodigen. Je krijgt per maand 100 credits, elke connectie staat voor een credit. Als je credits op zijn, zal je moeten wachten tot de volgende maand.
  • Om te voorkomen dat jij iedereen opnieuw uitnodigt mag je iedere connectie maar keer uitnodigen. Als ze de uitnodiging niet accepteren zal je ze geen tweede keer kunnen vragen.
  • De credits gaan per bedrijfspagina, niet per beheerder. Dat wil zeggen dat wanneer beheerder nummer een 70 connecties uitnodigt, beheerder nummer twee er nog maar 30 kan uitnodigen.
  • Bij elke geaccepteerde uitnodiging krijg je een credit terug, zodat je weer meer connecties kunt uitnodigen.


Door deze beperkingen is het dus belangrijk dat je goed kijkt naar wie je wel en niet uitnodigt. Je moet dus rekening houden met een aantal factoren:

  • Kijk naar de achtergrond van die persoon die je wilt uitnodigen voor je bedrijfspagina. Iemand in de techniek kan namelijk een klant zijn. Dus ik zou hem specificeren dat als een bedrijf in de productie van snoepgoed zit dat iemand in de bouw van woningen misschien niet de juiste volger is.
  • Zorg dat je connecties legt met volgers die voor jou in de toekomst wellicht iets kunnen betekenen. Zo is heb bijvoorbeeld slim om te kijken naar potentiële klanten voor jouw bedrijf.
  • Nu je mensen hebt uitgenodigd om jouw bedrijfspagina te volgen is het natuurlijk wel fijn als ze jouw verzoek accepteren. Zorg daarom dat je pagina aantrekkelijk is voor hen. Zorg dat je profiel compleet is en er content op staat die voor jouw bezoekers aantrekkelijk is.


Wil je meer inzicht in wie jouw bedrijfspagina al volgt? Bekijk hier de blog: In 3 stappen ontdekken wie jouw volgers zijn voor meer inzicht!


Groeten,


Lieneke de Wolf

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van School for Social Media. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het ondernemers en bedrijven biedt. "Ik vind het ontzettend leuk om met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je nu je website, social media etc. in om je bedrijf of organisatie zichtbaar te maken en extra business te genereren.'