Wat is een Facebook bedrijfspagina?

Een Facebook-bedrijfsprofiel is een plek op Facebook waar je informatie over je bedrijf plaatst. Denk hierbij aan foto's, interessante posts maar ook evenementen en je geeft bezoekers van je profiel de mogelijkheid om afspraken in te plannen. Daarnaast is het bij een bedrijfsprofiel mogelijk om bedrijfsinformatie toe te voegen zoals contact gegevens en de locatie.

Let op: Voor het aanmaken van een pagina of bedrijfsprofiel is er een persoonlijk profiel nodig. Lees hieronder wat een persoonlijk profiel is en waar je het voor kunt gebruiken. 

Wat is het doel van een Facebook bedrijfspagina?

Een bedrijfsprofiel van Facebook kan gezien worden als een gratis dynamische en interactieve website om jouw klanten te vinden, binnen en vooral boeien. Met behulp van een bedrijfsprofiel vinden mensen je pagina "leuk" en betekent dit dat zij de pagina automatisch beginnen te volgen. Dit betekent dat ze je activiteiten op het profiel zullen volgen en dit tevoorschijn komt op hun tijdlijn (nieuwsoverzicht). Zo wordt je bericht getoond aan je volgers zonder dat zie hier zelf voor naar de website moeten navigeren. 

Reactie plaatsen